Bijles zoeken kan soms voor sommige mensen erg lastig zijn, maar het helpt je zeker! Al meer dan 14 jaar is StudentsPlus toonaangevend in Nederland op het gebied van bijles gegeven door studenten. Door de jaren heen hebben wij ook vele studenten mogen helpen bij alle schoolvakken.

Als je kind bijvoorbeeld vastloopt bij een of meerdere vakken, dan biedt individuele bijles van een student uitkomst. Het is de persoonlijke aandacht in een vertrouwde omgeving wat de ondersteuning op de behoeften van je kind goed maakt.

Wat kan Studentsplus voor mij betekenen?

StudentPlus streeft er altijd naar om de basiskennis van haar leerlingen te versterken. Vervolgens zal er systematisch gewerkt worden samen met een docent om het gewenste resultaat te behalen.

Elke leerling heeft een eigen doel voor ogen. De een wil van een onvoldoende een voldoende maken, de ander wil van een zeven een acht maken. Succes ervaringen zijn hierbij van belang. Hierdoor gaat een kind meer willen en wordt het gretig. Als de intrinsieke motivatie er is kan er gebouwd worden aan het ‘kunnen’.